SSC_exams > CGL_Exam > SSC_CGL_16_8_2015_Morning_QP_with_Answer_key
GENERAL > GENERAL
1) BLOCKED: YOLXPVW :: ? : OZFMMXS
A) LAUNNCHB) RESULTS
C) LABOURSD) DEBATES
View AnswerDiscuss on this
Answer : LAUNNCH


GENERAL > GENERAL
2) Garbage: House:: Gangue: ?
A) FactoryB) Office
C) DrugsD) Ore
View AnswerDiscuss on this
Answer : Ore


GENERAL > GENERAL
3) FIG: EGHJFH:: BIN: ?
A) CAJHOMB) CAHJMOC
C) ACJHMOD) ACHJMO
View AnswerDiscuss on this
Answer : ACHJMO


GENERAL > GENERAL
4) DBU:EEZ::CJH:?
A) DMMB) DNN
C) DMND) DNM
View AnswerDiscuss on this
Answer : DMM


GENERAL > GENERAL
5) 6:42::7: ?
A) 56B) 40
C) 52D) 48
View AnswerDiscuss on this
Answer : 56


GENERAL > GENERAL
6) 12:72::8: ?
A) 0B) 32
C) 36D) 38
View AnswerDiscuss on this
Answer : 32


GENERAL > GENERAL
7) find the odd word/letters/number
A) MAYORB) LAWYER
C) GOVERNORD) LEGISLATOR
View AnswerDiscuss on this
Answer : LAWYER


GENERAL > GENERAL
8) find the odd word/letters/number
A) ACUTEB) RIGHT
C) OBTUSED) PARALLEL
View AnswerDiscuss on this
Answer : PARALLEL


GENERAL > GENERAL
9) find the odd word/letters/number
A) 50B) 120
C) 145D) 37
View AnswerDiscuss on this
Answer : 37


GENERAL > GENERAL
10) find the odd word/letters/number
A) 1331B) 191
C) 200D) 808
View AnswerDiscuss on this
Answer : 191