GEOGRAPY > COUNTRY AND CAPITAL
1) Which country's national flag is called the Union Jack
A) USAB) UK
C) UAED) Uganda
View AnswerDiscuss on this        RRB_SE_Green_Answer_key_2014
Answer : UK


2) What is the capital of Mizoram
A) KavarattiB) Aizawl
C) KohimaD) Imphal
View AnswerDiscuss on this        RRB Se Exam 2014 yellow colour
Answer : Aizawl


3) What is the correct sequence of occurrence of the following cities in South-East Asia as one proceeds from south to north?
1) Bangkok
2) Hanoi
3) Jakarta
4) Singapore
A) 4-2-1-3
B) 3-2-4-1
C) 3-4-1-2
D) 4-3-2-1
View AnswerDiscuss on this        PAPER 2 2014 ANSWER KEY
Answer : 4-2-1-3


4) what is the capital of Burkina Faso
A) BujumburaB) Nay Pyi Taw
C) OuagadougouD) Phnom Penh
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Ouagadougou


5) what is the capital of Bulgaria
A) OuagadougouB) Sofia
C) Nay Pyi TawD) Bujumbura
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Sofia


6) what is the capital of Brunei
A) Bandar Seri BegawanB) Sofia
C) OuagadougouD) Nay Pyi Taw
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Bandar Seri Begawan


7) what is the capital of Brazil
A) OuagadougouB) Sofia
C) Bandar Seri BegawanD) Brasilia
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Brasilia


8) what is the capital of Botswana
A) SofiaB) Bandar Seri Begawan
C) GaboroneD) Brasilia
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Gaborone


9) what is the capital of Bosnia and Herzegovina
A) BrasiliaB) Bandar Seri Begawan
C) SarajevoD) Gaborone
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Sarajevo


10) what is the capital of Bolivia
A) SarajevoB) Gaborone
C) BrasiliaD) Sucre
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Sucre